Op deze pagina hebben we de ervaringen van een aantal klanten geplaatst, na goedkeuring van de klanten uiteraard. Zo krijg je een beter beeld van wat wij precies doen en wat de klanten zeggen over de diensten en producten die zij bij ons afgenomen hebben.

Het beste buurtfeest ever!

Ik kende DansMaarLekkerWeg al langer, omdat ik samengewerkt heb met Kathy. Dat was eigenlijk de reden waarom ik besloot om hen het buurtfeest te laten organiseren en ik gaf ze de vrije hand, met een vastgesteld budget. Het feest was geweldig, vooral dankzij het goede eten, maar waar iedereen nog altijd over praat, is de dj. Marcel heeft ervoor gezorgd dat heel de straat aan het springen was op hetzelfde moment! Wat ik overigens echt netjes vind, is dat we na het feest €250 terugkregen omdat het volledige budget niet gebruikt hoefde te worden. Zo hebben we het begin van het volgende buurtfeest alweer in de zak!

Een bruiloft met een klein budget

Toen we besloten om te gaan trouwen, wisten we dat het duur zou worden. Na de jurk en de locatie om te trouwen zelf, bleef er echter zo weinig over dat we niet wisten of Kathy het wel kon regelen. Nou, dat hebben we geweten. Ze heeft alles op alles gezet om er een mooi feest van te maken, inclusief eten en een aantal drankjes. Kathy heeft zelfs de make-up voor ons geregeld, voor een veel lager bedrag dan we dachten. Dankzij DansMaarLekkerWeg hebben we de bruiloft gekregen waar we het budget niet voor hadden en daarvoor zijn we je eeuwig dankbaar.

Personeelsfeest in de tuin!

Toen ik de opdracht kreeg op een personeelsfeest te organiseren voor meer dan 300 mensen, had ik geen idee waar ik moest beginnen. Hoe zorg je ervoor dat er eten en drinken is op een locatie die groot genoeg is voor zoveel mensen? Kathy bood aan om me te helpen bij de organisatie van het feest, maar na het eerste gesprek heb ik de hele opdracht bij haar neergelegd in overleg met mijn baas. Het resultaat was een kasteeltuin vol met barbecues en vuurkorven, een eigen dj, verschillende spellen die gespeeld konden worden en een schitterend feest waarvoor iedereen me nog elke keer bedankt. Ongelooflijk wat Kathy kan met een budget waarvan ik dacht dat het nooit genoeg zou zijn!

Sweet16

Maaike werd 16 en had via de televisie verschillende programma’s gezien over Sweet16. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar we hebben niet de mogelijkheid om dat zelf te regelen. Kathy zag het helemaal zitten en zij heeft met het team van DansMaarLekkerWeg een compleet dancefeest opgezet waarin Maaike de hoofdrol speelde. Enorm geslaagd natuurlijk, maar de overige ouders waren er niet zo heel blij mee. Maaike is de oudste in haar klas en nu willen alle andere kinderen natuurlijk ook dat er een groot feest gegeven wordt wanneer zij zestien worden. Hopelijk hebben ze het nummer van DansMaarLekkerWeg bewaard, want die kunnen letterlijk alles voor je regelen voor elk feest!