Ieder feest is uniek. Er is geen standaardformule die we opgezet hebben om feesten te organiseren voor alle klanten. Dat is direct ook de reden waarom we eerst een gesprek met onze klanten willen hebben, zodat we een beter beeld krijgen van wat onze klanten precies willen en wat zij van ons verwachten. Om je een beter beeld te geven van de mogelijkheden die er zijn, hebben we hieronder een aantal verschillende diensten en producten geplaatst die we aanbieden. Uiteraard is dit slechts een selectie. Wanneer je meer informatie wilt of andere diensten zoekt, kun je altijd contact met ons opnemen, zodat we kunnen kijken wat je voor jou kunnen doen.

Muziek

Een van de diensten die we aanbieden, is muziek. We kunnen complete playlisten aanleveren, maar we kunnen ook zorgen voor een eigen dj op jouw feest. Het uitzoeken van de muziek die gedraaid wordt, geeft de meeste stress bij het verzorgen van een feest. Uit onze eigen ervaringen weten we dat een dj de beste keuze is, omdat deze de muziekkeuze aan kan passen op de reacties vanuit de gasten, en ook verzoeknummers kan draaien. Marcel neemt doorgaans rond de 10.000 nummers mee en kan alle muziek binnen een aantal secondes vinden en starten.

Benodigdheden

Heb je er ooit bij stilgestaan dat een feest voor 300 mensen ook 300 keer bestek, stoelen en glazen nodig heeft? De meeste mensen vergeten dit tijdens de voorbereidingen en eigenlijk zorgt dit ervoor dat er aan de lopende band afgewassen moet worden. Niet wanneer je kiest voor DansMaarLekkerWeg. Wij kunnen alle benodigdheden direct leveren. Je kunt deze kopen van ons, maar je kunt ze ook huren. Wanneer je kiest voor huur, rekenen we een borgsom om eventuele schade direct ingedekt te hebben. We vinden dit zelf niet de beste oplossing, maar het is standaard in deze branche om het zo te regelen.

Eten en drinken

Eten en drinken regelen wij van DansMaarLekkerWeg niet zelf, maar we werken wel samen met verschillende cateringbedrijven die de tarieven voor ons verlaagd hebben vanwege de enorme vraag vanuit ons bedrijf. Dat betekent dat wij eten en drinken indirect ook aan kunnen bieden voor elk feest. Aangezien het dan door ons geregeld wordt, betekent dit dat jij gewoon een aanspreekpunt hebt en ons alles kunt laten regelen, wat het nog eens veel makkelijker maakt. Uiteraard bepaal je zelf het menu, wanneer je dat wilt.

Een persoonlijk feest

We benadrukken graag nog eens dat elk feest een persoonlijk en uniek feest moet zijn. Daarom regelen we graag locaties die bij jou passen. We hebben een sportvereniging gebruikt om een personeelsfeest te regelen voor mannen die gek waren van voetbal, maar we hebben in het verleden ook complete kasteeltuinen geregeld. Je kunt bij ons altijd aangeven wat jij wilt. Doe je dit op tijd, dus minstens drie maanden van tevoren, dan kunnen we ons netwerk gebruiken om ervoor te zorgen dat je iets aangeboden krijgt dat goed aansluit bij wat jij zocht. Zo word je niet alleen de gast op je eigen feest, zo weet je ook direct zeker dat je er optimaal van kunt genieten!